דק-דפי שוקולד עם פיצוחים (ללא גלוטן/טבעוני)
זכויות יוצרים: מיכל אבס
ממסים במיקרו 150 גרם שוקולד מריר וכף שמן קוקוס נוזלי. שוקולד מריר רצוי 70% ומעלה.
מקפיצים במחבת עם כף שמן קוקוס תערובת של: שביבי שקדים, חצאי פקאן קלוף, גרעיני חמנייה וגרעיני דלעת.-סה"כ תערובת של 200 גרם יחד!
כמובן שאפשר לגוון בדברים אחרים שאתם אוהבים.
להקפיץ היטב תוך בחישה מתמדת, לפחות 5 דקות.
לקראת סיום לפזר כפית מלח גס.
בתבנית עם נייר אפיה אקולוגי.
לשטח את השוקולד שיהיה כמה שיותר דק.
לפזר מעל שכבת פיצוחים.
להקפיא רבע שעה לפחות לפני הגשה.
אפשר לשבור /אפשר לנסות לחתוך. טעים בכול דרך.
לשמור במקרר בקופסה אטומה.