סלט אביבי
האביב התחיל ובאופן טבעי אנחנו נפרדים מהמאכלים החמים והכבדים ומחפשים משהו קליל יותר, הסלט הזה שהוא קצת חם וקצת קר הוא פתרון מצוין לארוחת צוהריים או ערב.
מצרכים:
קופסת טונה במים מסוננת מנוזלים
2 קישואים קטנים פרוסים לטבעות לא עבות
חופן בוטנים לא קלויים ולא מומלחים
כמה עגבניות מיובשות חתוכות לפיסות קטנות
מלפפון חתוך לקוביות קטנות
כמה עלים רעננים של חסה, רצוי יותר מסוג אחד- חתוכים
חופן זיתים שחורים או ירוקים
10 עגבניות שרי חתוכות
חופן פטרוזיליה – שטופה וקצוצה
מלח, פלפל שחור, שמן זית לטיגון ולתיבול, לימון
**אפשר להחליף את הירקות באחרים או להוסיף עוד ירקות כמו פלפל אדום טרי או רצועות מוקפצות וכו'
אופן הכנה:
לקלות במחבת ללא שמן את הבוטנים עד שמשחימים, לצנן מעט ולקלוף
להקפיץ במעט שמן זית את עיגולי הקישוא עד שישחימו משני הצדדים
בקערה לערבב את הירקות, להוסיף טונה, קישואים ובוטנים- לערבב, לתבל בשמן זית, לימון, פלפל שחור ומעט מלח ולאכול בהנאה.
בתיאבון!