פטריות ממולאות
זו יכולה להיות מנה ראשונה אבל היא משביעה כמו מנה עיקרית.
זה גם יכול להיות נשנוש מפנק אבל הכי חשוב שזה בריא ומזין.
פטריות ממולאות בכלום מאמץ.
מה צריך?
פטריות פורטובלו גדולות שאפשר למלא
תערובת של פקאן, קשיו, אגוזי מלך ופיסטוק…מה שיש לכם העיקר שיהיה טבעי
שמן זית
עלי תימין טריים (גם אורגנו יעבוד מעולה)
גבינה קשה כמו מנצ'גו, פרמז'ן או דומה שאתם אוהבים.
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות
לוקחים מגש ומניחים עליו נייר אפייה.
מניחים את הפטריות על החלק החיצוני שלהן לאחר שהסרנו את הרגל.
מזליפים שמן זית על הפטריות.
ממלאים בתערובת האגוזים בנדיבות.
מפזרים על כל פטרייה מספר עלי תימין טריים ואת הגבינה שבחרתם.
עוד הזלפה קטנה של שמן זית ויאללה לתנור.
15-12 דקות בתנור כדי שהגבינה תימס והפטרייה תתרכך.
מעדן! בתיאבון