קפקייקס ולביבות מקינואה ומירקות
קפקייקס ולביבות מקינואה ומירקות.
ממש טעים!
בישלתי את הקינואה אחרי שהשרתי אותה במשך הלילה
הקפצתי במחבת בצל בינוני חתוך לקוביות
קישוא חתוך לקוביות
פלפל אדום שיפקה חתוך לקוביות
חמש פטריות פורטובלו קטנות חתוכות לקוביות.
הקפצתי הכול יחד כמה דקות.
ערבבתי בקערה שתי ביצים
הוספתי לביצים שלוש כוסות קינואה אחרי בישול ( שווה לכוס אחת לפני ההשריה אבל בינינו מי משרה רק כוס אחת…)
הוספתי את הירקות
תיבלתי במלח (כפית גדושה), פלפל או כמו שאני אוהבת פלפל צ'ומה שזה פלפל שום ופפריקה, שום לפי הטעם (לטעמי כדאי הרבה)
ערבבתי הכול
הוספתי פרמזן מגורדת חצי כוס
אפשר גם בולגרית או פטה מגוררת לחובבים מלוח.
הבלילה צריכה לנוח במקרר כחצי שעה כי היא התעייפה וצריכה לחדש כוחות.
חיממתי תנור ל-180מעלות
סידרתי בתבנית שקעים משומנת ליצירת קפקייקס ובמקביל עשיתי לביבות בעזרת כף והידיים והנחתי אותן על תבנית עם נייר אפיה לא משומן
פיזרתי מעל פרמזן מגורד.
היו לי שבבים של גבינת גרנה פדנו של גד אבל כל גבינה ארומטית שיש לכם תתאים למשימה
הכנסתי לתנור ולאחר 20 דקות היה שחום, חתיך ומוכן לאכילה.
הצעת הגשה: עם טחינה מתובלת בשום ושמיר כמו שרז מכין וסלט קטן.
ליגה! בתיאבון