חיתוכיות שקדים, שוקולד מריר ותפוז
מצרכים לבסיס
200 גרם שקדים טבעיים ללא קליפה טחונים לקמח שקדים
100 גרם אבקת סוכר
1 כף מים
1 כף מיץ תפוזים סחוט טרי
חצי כפית קליפת תפוז מגורדת
200 גרם שקדים טבעיים ללא קליפה טחונים לקמח שקדים
100 גרם אבקת סוכר
1 כף מים
1 כף מיץ תפוזים סחוט טרי
חצי כפית קליפת תפוז מגורדת
מצרכים לשוקולד
300 גרם שוקולד מריר איכותי מעל 60 אחוז מוצקי קקאו
שני שליש כוס קרם קוקוס (160 מ"ל)
קמצוץ מלח גס
חצי כפית קליפת תפוז מגורדת
תבנית מרובעת בגודל 14 על 22
הוראות הכנת הבסיס:
נשים במעבד מזון את כל מרכיבי הבסיס ובפולסים קצרים נגיע למרקם של בצק.
אם יש צורך אפשר להוסיף עוד טיפה מים או מיץ תפוזים לקבלת מרקם בצקי.
נשטח בתבנית ונניח במקרר
הכנת השוקולד:
נחמם את הקרם קוקוס כמעט עד לרתיחה ואז נוסיף את השוקולד ונערבב היטב.
נוסיף מלח וקליפת תפוז מגוררת ונערבב שוב היטב.
יוצקים את השוקולד על הבסיס שקדים, משטחים לשכבה אחידה.
מכסים, מכניסים למקרר וממתינים לפחות שעתיים לפני שזוללים
בתיאבון!
Attachments area