עוגיות שקדים ללא גלוטן
מצרכים:
2 חלבונים
חצי כוס סוכר
2 +רבע כוסות שקדים טחונים
רבע כפית מלח
רבע כפית תמצית שקדים איכותית
רבע כפית תמצית וניל איכותית
הוראות הכנה: מחממים תנור ל 170 מעלות.
במיקסר מקציפים 2 חלבונים עם המלח והסוכר עד ליצירת קצף יציב (כ-4 דקות תלוי במיקסר)
מוסיפים לקצף את תמצית וניל והשקדים ובתנועות קיפול מוסיפים את קמח השקדים.
מגש עם נייר אפיה משומן בחמאה או שמן קוקוס
יוצרים עיגולים עם כפית או מזלפים עם שקית זילוף.
העוגיות לא מתרחבות באפיה.
אפייה קלה של 10-15 דקות.
תשמרו עליהן שלא ישרפו.
לא להוציא מהתבנית לפני שהתקררו אחרת יתפרקו.
בתאבון