פסטה ללא גלוטן בתוספת טופו וירקות
מנת הדגל שלי לאחרונה היא פסטה ללא גלוטן, יש בסדרה סוגים רבים וכולם טעימים, בתופסת טופו מוקפץ כי אני רוצה עוד חלבון, קצת פטריות ובצל לשדרוג הטעם, קישוא ובזיליקום טרי לצד עגבניות מיובשות בשמן זית. אפשר לאכול קר, בטמפ׳ החדר או לחמם מעט. ארוחה מזינה, טעימה ולא מכבידה ומעייפת.
מתכון:
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות ושמים בצד.
במחבת עם שמן זית מקפיצים יחד בצל אחד גדול, חבילה של טופו בזיליקום חתוך לקוביות קטנות, 2 זוקיני קלופים וחתוכים לקוביות וסלסלה של פטריות חתוכות ללא הרגל.
מקפיצים היטב, מתבלים במלח גס (מעט), פפריקה חריפה או רגילה, שום אבקה או טרי. מקפיצים היטב עוד 10 דקות לפחות כדי שהירקות יהיו במרקם פריך. מוציאים, מאחדים עם הפסטה ומוסיפים עלי בזיליקום טריים חתוכים גס ועגבניות מיובשות בשמן זית, בערך 5 יחידות חתוכות לרצועות.
נשמר בכלי סגור לפחות 5 ימים.
בתיאבון
בתמונה פסטה טעימה ומומלצת