עוגת תפוזיםקוקוס ושקדים
עוגת תפוזים, קוקוס ושקדים
מצרכים
תבנית 24 או פאי
200 גרם קמח שקדים (שקדים מולבנים טחונים)
כוס קוקוס טחון
כוס סוכר
4 ביצים
1/2 כוס שמן צמחי (אפשר גם זית עדין)
2 כפות גרידת תפוז
1/4 כוס מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל
מעט מלח
4-3 כפות שקדים פרוסים לקישוט
אופן ההכנה
לחמם מראש תנור ל175 מעלות
לערבב בקערה את השקדים הטחונים, הקוקוס והמלח
לערבב טוב בנפרד את הסוכר עם גרידת התפוז
להוסיף לתערובת הסוכר ביצים, שמן, מיץ תפוזים ותמצית וניל ולערבב היטב.
לאחד את תכולת הקערות ואת הבלילה להעביר לתבנית משומנת ולפזר מעל שקדים פרוסים.
לאפות כ40-35 דקות עד שהעוגה תזהיב.
נהדרת בחורף לצד כוס תה מהביל
בתיאבון!