טוסט טורטייהללא גלוטן
מצרכים:
8 כפות שיבולת שועל טחונה גס או דק – לפי בחירתכם
2 ביצים
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
לערבב יחד היטב ולשטח בטוסטר לחיצה על נייר אפייה (לשטח על מחצית הנייר ולכסות עם המחצית השנייה).
כמה זמן בטוסטר? תלוי באיכות הטוסטר שלכם, תלוי אם אתם אוהבים מרקם קשיח לטוסט או חצי קשיח לטורטייה.
מומלץ להכין מספר יחידות כי זה נגמר מהר ומחזיק נפלא במקרר.
תוספות: אפשר לשלב עם עשבי תיבול כמו פטרוזיליה ועירית או עם קימל, קצח, שומשום… כל אחד לפי אהבותיו.
בתיאבון!