ממרח קישואים וחצילים אגדה!
ממרח קישואים-חצילים שהוא פשוט אגדה!
המתכון מספיק לכמות של 20 כפות גדולות, כמות נדיבה למדי!
מצרכים והכנות:
קישואים רגילים או זוקיני (250 גרם) וחצילים (150 גרם) עם הקליפה.
כוס אגוזי מלך שהושרו במים כ20 דקות
תבלינים: מלח, פלפל או פפריקה חריפה, שום טרי או אבקה ולימון שלם סחוט.
כף וחצי טחינה גולמית
קופסאות זכוכית לאיחסון.
מעבד מזון מכל סוג
הוראות הכנה:
- קולים בתנור עם מעט שמן זית, קישואים רגילים או זוקיני (250 גרם) וחצילים (150 גרם) עם הקליפה, כ-20 דקות בחום של 180 מעלות. את הקישואים חתכתי ל 2 ואת החצילים לפרוסות בעובי 1 ס״מ ואף יותר.
- במעבד מזון שמים את הקישואים, חצילים, אגוזי מלך ללא מי ההשריה, טחינה , לימון ותבלינים.
- מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.
- אורזים את הממרח בקופסאות מכניסים למקרר ומדיחים כלים.
שיחקתם אותה עם ממרח מעולה!!!
בתיאבון!