פריטטה פטריות ותרד
מאת: גלי גולן
מצרכים:
2 ביצים
בצל בינוני קצוץ
5 פטריות מסוג אהוב, חתוכות לקוביות ללא הרגל
חצי כוס עלי תרד שטופים ויבשים
2 כפות קמח שקדים או עדשים או חומוס או שיבולת שועל טחונה
רבע כפית מלח
אפשרות שדרוג: רבע כוס גבינה קשה מגורדת מכל סוג שהוא
אופן הכנה:
מקפיצים במחבת בצל קצוץ בכף שמן זית. לאחר כ-2 דקות מוסיפים את הפטריות לעוד 4 דקות הקפצה יחד.
בקערה טורפים 2 ביצים עם 2 כפות קמח לפי בחירתכם ומלח.
מוסיפים את התערובת למחבת עם הפטריות והבצל ומפזרים מעל את עלי התרד הטרי. מכסים, הופכים צד לאחר הזהבה ומגישים.
בתיאבון!